کشورهای آسیایی در مواجه با ارز ملی کدام سیاست را انتخاب کرده اند

242
ارزروز: رمزارز ملی یا ارز دیجیتال ملی
کشورهای آسیایی در مواجه با ارز ملی کدام سیاست را انتخاب کرده اند

ارز دیجیتال ملی از نوع ژاپنی

ارزروز: ژاپن جزو معدود کشورهایی است که پروژه ارز دیجیتال ملی خود را تا مرحله اثبات مفهوم پیش برده است. بانک مرکزی این کشور اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۹۹) همکاری خود را با گروهی متشکل از ۷ بانک مرکزی دیگر برای انتشار گزارشی جهت بررسی ارزهای دیجیتال ملی آغاز کرد. در حالی که قرار بود فاز آزمایشی پروژه یِن دیجیتال تا پایان ماه مارس سال جاری میلادی (اسفند ۹۹) به پایان برسد، مقامات ژاپنی اعلام کردند که یِن دیجیتال باید با سایر ارزهای دیجیتال ملی هم سازگار باشد و به همین خاطر بانک مرکزی همچنان روی عملکردهای کلیدی این ارز دیجیتال کار می‌کند.

قابلیت انجام تراکنش به صورت آفلاین

یکی از ویژگی‌هایی است که مقامات ژاپنی خواستار آن هستند؛ به‌طوری که این کشور تلاش می‌کند ارز دیجیتالی ایجاد کند که با توجه به آسیب‌پذیری ژاپن در برابر بلایای طبیعی نظیر زلزله، سیل و سونامی، در برابر اختلالات و قطعی اینترنت مقاوم باشد. پافشاری مقامات ژاپنی به امکان انجام تراکنش‌های آفلاین، روند توسعه پروژه یِن دیجیتال را پیچیده و البته کمی کند کرده است.

ژاپن در سال ۲۰۱۴ بانک‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه بورس و اوراق بهادار این کشور را از به‌کارگیری بیت کوین در مبادلات تجاری منع کرد. با این حال قانون رسمی‌ای در این کشور وجود ندارد که اشخاص حقیقی یا حقوقی را از پرداخت بیت کوین و ارزهای دیجیتال در ازای دریافت کالا یا خدمات منع کند.

این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی برای قانون‌گذاری فعالیت صرافی‌های ارز دیجیتال اقدام و دستورالعمل‌هایی را در این زمینه منتشر کرد. صرافی‌های ارز دیجیتالی که در ژاپن فعالیت می‌کنند باید ثبت قانونی شوند، اطلاعات تراکنش‌ها را ثبت کنند و اقدامات امنیتی لازم را انجام دهند. علاوه بر این، تمام تراکنش‌های ارز دیجیتال که در صرافی‌های این کشور انجام می‌شود باید مطابق با قوانین مبارزه با پول‌شویی باشد. در رابطه با استخراج بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال هم ظاهراً قانون‌گذاری خاصی در این کشور انجام نشده است.

کره جنوبی و پروژه ارز دیجیتال ملی

به گفته مقامات کره جنوبی،.پروژه ارز دیجیتال ملی این کشور اکنون دو مرحله آزمایشی کلیدی را پیش روی خود دارد. مراحل اول به تحقیق درباره کاربردها و نقش‌های اساسی ارز دیجیتال ملی این کشور اختصاص داده شده است.که طبق زمان‌بندی‌ها انجام‌شده باید این ماه به پایان برسد. مرحله دوم هم که قرار است خرداد سال آینده به نتیجه برسد، برای بررسی جزئیات فنی و شیوه پیاده‌سازی زیرساخت‌های این پروژه در نظر گرفته شده است.

افراد زیر ۱۸ سال و خارجی‌های ساکن کره جنوبی که شهروند این کشور محسوب نمی‌شود،.حق فعالیت در صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی را ندارند. کره‌ای‌ها بالای ۱۸ سال لزوماً باید با همان نامی که در یکی از بانک‌های این کشور افتتاح حساب کرده‌اند،.در صرافی‌های ارز دیجیتال احراز هویت کنند. در واقع برای اینکه یک صرافی بتواند به یکی از کاربران خود خدمات ارائه کند،.باید هر دو در یک بانک مشخص حساب فعال داشته باشند. رعایت مقررات مبارزه با پول‌شویی هم از ملزومات فعالیت صرافی‌ها در این کشور است. مجلس کره جنوبی نیز اخیراً به‌دنبال قانون‌گذاری برای اخذ مالیات از ارزهای دیجیتال است.

انگلستان و ارز دیجیتال ملی:

بانک مرکزی انگلستان تقریباً از سال ۲۰۱۸ در حال تحقیق درباره راه‌اندازی ارز دیجیتال ملی خود است. آن‌طور که پیداست مقامات انگلستان هم مانند آمریکا عجله‌ای برای راه‌اندازی ارز دیجیتال ملی خود ندارند.و به‌جز یک گزارش مختصر در رابطه با سیستم‌های پرداختی‌ای که این کشور می‌تواند.در مبادلات برون‌مرزی خود از آنها استفاده کند،. تاکنون اشاره دیگری به پروژه پوند دیجیتال نکرده‌اند. گفتنی است که گزارش مذکور مربوط به سال ۲۰۱۸ میلادی است.

در انگلستان سودی که از خریدوفروش ارزهای دیجیتال به‌دست می‌آید،.مشمول قانون «مالیات بر سود سرمایه» است. در سایر حوزه‌ها تقریباً قانون‌گذاری مشخصی انجام نشده است،.اما در حال حاضر بیشتر تلاش قانون‌گذاران این کشور در جهت مبارزه با سوءاستفاده.از ارزهای دیجیتال در پول‌شویی و جرایم مالی است.

ARZROUZ.COM

مقاله قبلیبانک مرکزی اروپا و یورو دیجیتال؛ سیاست های روسیه با رمز ارزهای ملی
مقاله بعدیآرک اینوست اتریوم تا پایان دهه سوم میلادی به 20 تریلیون دلار خواهد رسید

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید