لو کرنر (Lou Kerner) ۱۰ دلیل ندیدن پرتو نور ارزهای دیجیتال

251
ارزروز: لو کرنر (Lou Kerner)
لو کرنر (Lou Kerner) ۱۰ دلیلی که مردم نمی‌توانند پرتو نور ارزهای دیجیتال را ببینند

لو کرنر محقق و کارشناس ارزهای دیجیتال

ارزروز: لو کرنر (Lou Kerner) محقق و کارشناس ارزهای دیجیتال یکی از افراد باتجربه‌ در این عرصه است. او در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به‌قدری در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت داشت که وال استریت ژورنال داستانی درباره بیت کوین نوشت و او را «کارشناس بیت کوین وال استریت» نامید. کرنر در مقاله‌ای با نام «۱۰ دلیلی که مردم نمی‌توانند پرتو نور ارزهای دیجیتال را ببینند» به ماهیت ارزهای دیجیتال اشاره می‌کند و در بخشی اعتراف می‌کند که او هم در ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۷ و در یک کنفرانس عرضه اولیه سکه (ICO) توانست تابش نور ارزهای دیجیتال را ببیند. وی گفته است: من به این باور رسیدم که ارز دیجیتال بزرگ‌ترین اتفاق تاریخ بشریت است؛ بنابراین تمام وقت خود را صرف این حوزه کرده‌ام. این جالب‌ترین و لذت‌بخش‌ترین اتفاق چهار سال زندگی حرفه‌ای من است.

وی در ۷ اکتبر سال ۲۰۱۸ مقاله‌ای با عنوان «۷ درسی که پس از ۳ ماه حضور در دنیای پررمزوراز ارزهای دیجیتال یاد گرفتم» نوشتم که هنوز هم یکی از مقالات پربیننده است. اولین درس من در این مقاله این بود: هیچ‌کس نمی‌داند! دنیای ارزهای دیجیتال این روزها مانند اینترنت در سال ۱۹۹۳ یا ۱۹۹۴ و پیش از معرفی مرورگر نت اسکیپ (Netscape) است؛ در آن مقطع خبری از گوگل، فیس‌بوک یا خدمات اینترنتی آمازون نبود. تنها چیزی که با اطمینان درباره ارزهای دیجیتال می‌دانم این است که پایان آنها با آنچه امروز دیگران پیش‌بینی می‌کنند بسیار متفاوت خواهد بود.

در دهه ۱۹۷۰، روی آمارا (Roy Amara) استاد دانشگاه استنفورد و رئیس مؤسسه فیوچر (Future)، قانونی با نام آمارا را ابداع کرد. این قانون بیان می‌کرد که ما تمایل داریم درباره اثرات کوتاه‌مدت یک فناوری غُلُو کنیم؛ اما نتایج آن را در بلندمدت دست‌کم بگیریم.

ارز دیجیتال، سرانجام واحد پولی در دنیای متاورس خواهد بود و توکن‌های غیرمثلی (NFT) هم بیانگر مالکیت املاک، مستغلات، هنر، کلکسیون‌ و مد می‌شوند.

با توجه به این دیدگاه و اعتقادم مبنی بر اینکه نمی‌توان بازار را زمان‌بندی کرد،.تمرکز من روی جایگاهی است.که ارزهای دیجیتال در ۱۰ سال آینده خواهند داشت. من هرروز بیت کوین می‌خرم. از نظر من هدف بیت کوین در سال ۲۰۳۱، ۱ میلیون دلار است. موضوع اصلی در ارزهای دیجیتال تعداد افراد نیست،.بلکه مشارکت آنهاست که اهمیت دارد. به‌طور کلی این جوامع یا در حال افزایش مشارکت میان اعضای خود هستند.یا در حال نابودشدن‌اند. باید به این موضوع توجه داشت که وجود نوآوری پیرامون جوامع،.موجب قرارگرفتن آنها در مسیر جریان اصلی می‌شود.

یکی از سه سؤالی که اغلب از من پرسیده می‌شود.این است که «چه زمانی ارزهای دیجیتال به جریان اصلی تبدیل می شوند؟».من این پرسش را با تعریف داستان یکشنبه تنبل (Lazy Sunday) پاسخ می‌دهم. این داستان درباره ویدئو برنامه تلویزیونی ستردی نایت لایو (Saturday Night Live) اندی سمبرگ (Andy Samberg) است.که پنج ماه پس از راه‌اندازی یوتیوب در این وب‌سایت آپلود شد.

پس از آپلود ویدئو اندی سمبرگ،.یوتیوب به‌سایتی تبدیل شد.که سریع‌ترین رشد را در جهان تجربه کرده است. شش ماه بعد،.گوگل یوتیوب را به قیمت ۱.۶۵ میلیارد دلار خرید. این موضوع نشان می‌دهد.کار غیرممکن هم می‌تواند به موفقیت برسد. البته این موفقیت اغلب در حوزه فناوری رخ می‌دهد؛.موفقیتی که با داشتن محصول مناسب در زمان مناسب و با چاشنی شانس حاصل می‌شود. در کل نمی‌دانم چه چیزی باعث می‌شود.که ارزهای دیجیتال به جریان اصلی تبدیل شوند؛.در واقع هیچ‌کس نمی‌داند. اما این را می‌دانم با وجود تمامی نخبگانی که در حوزه ارزهای دیجیتال کار می‌کنند، سرانجام برای ارزهای دیجیتال هم فرصتی مانند یوتیوب و برنامه یکشنبه تنبل، به وجود خواهد آمد و آنها روزی به جریان اصلی تبدیل خواهند شد.

ARZROUZ.COM

مقاله قبلیپرداخت بیش از 200 میلیون دلار زیان تازه واردان بازار در این صنعت
مقاله بعدیتحلیل تکنیکال : نمودار قیمت بهترین های بازار ارز دیجیتال – 16 بهمن

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید