سقوط قیمت ارزهای دیجیتال
ارزروز: پس از طرح ممنوعیت فعالیت ارزهای دیجیتال توسط سیاستگذاران هند ی چند روزی بازار واکنش خاصی نشان نداد. اما امروز با توجه به هجوم معامله گران هندی در صف فروش، قیمت بیت کوین در این کشور روند نزولی را ثبت نمود. به عبارت دیگر سقوط قیمت ارزهای دیجیتال در هند با مطرح شدن لایحه ممنوعیت بیش از پیش خودنمایی کرد. با مطرح شدن مجدد لایحه پیشنهادی دولت هند برای ممنوعیت خرید و فروش ارزهای دیجیتال خصوصی، دارندگان رمزارزها در این کشور برای فروش دارایی خود هجوم آوردهاند. در این خصوص راشاتودی طی خبری عنوان نمود: از زمانی که لایحه پیشنهادی دولت هند برای ممنوعیت خرید و فروش ارزهای دیجیتال خصوصی مطرح شده است، دارندگان رمزارزها در این کشور برای فروش دارایی خود هجوم آورده اند و این امر موجب شده است تا قیمت ارزهای دیجیتال در هند به شدت کاهش یابد.
بر اساس آمار بلومبرگ، برترین ارزدیجیتال یعنی بیتکوین، در صرافی رمزارز هندی وزیرایکسWazirX 14درصد کاهش را تجربه نموده اند، اما این رقم در صرافی ارز دیجیتال بایننس تنها 0.5 درصد کاهش را نشان داده است. البته در گزارش های قبلی ارزروز نیز بر این نکته اشاره شده بود که این قوانین در بازارهای جهانی تأثیر خاصی از خود نشان نداده بود. پیش بینی می شد که هند دومین کشور بزرگ جهان پس از این تصمیم شرایط را برای بازار پیچیده نماید. قیمت اتریوم 15 درصد سقوط کرد در حالی که ارز دیجیتال شیبا اینوshiba inu و دوجکوین dogecoin بیش از 20 درصد در صرافی WazirX سقوط کردند، اما در صرافی های Binance و Kraken نسبتاً بدون تغییر بودند. تتر نیز در این صرافی هندی سقوط کرد در حالی که در کشورهای دیگر ثابت ماند. البته هنوز باید منتظر ماند تا رفتار معامله گران هندی سمت سوی خود را بگیرند.
هشدار صندوق بین المللی پول به دارندگان ارزهای دیجیتال
شاید یک دلیل دیگر برای کاهش قیمت بیت کوین و ارزهای دیجیتال اخطارهای مقامات و دولت ها باشد. در آخرین اظهار نظر صندوق بینالمللی پول در مورد استفاده از ارزهای مجازی این موضوع مطرح شده است که قوانین بیشتری برای حفاظت از مصرفکنندگان و مقابله با پولشویی و تروریسم مالی باید طرح ریزی شود. بر این اساس راشاتودی عنوان نمود: صندوق بینالمللی پول با اشاره به اقدام اخیر السالوادور در قانونی کردن بیت کوین و آماده شدن این کشور برای راهاندازی یک شهر بیت کوین هشدار داد، بیت کوین تهدیدی قابلتوجه برای مصرفکنندگان است. این صندوق اعلام کرد :« در حالیکه ارزهای مجازی و پول دیجیتال قابلیت افزایش کارآمدی سیستمهای پرداخت را دارند، اما تصمیم السالوادور برای قانونی اعلام کردن بیت کوین یک اقدام مخاطرهآمیز بوده است.
کلاهبرداری 4500 میلیارد تومانی کینگ مانی در ایران
رمز ارزی به اسم کینگ مانی. این ارز دیجیتال جعلی را شرکتی راه اندازی میکند.که مجوز بازاریابی شبکهای دارد. مالباختگان این ارز دیجیتال از شگردهای شرکت برای تشویق به سرمایهگذاری میگویند.و اینکه قیمت این ارز تا بیش از 20 هزار یورو افزایش مییابد،.اما در نهایت بعد از بسته شدن کیفهای پول به حدود 40 یورو میرسد. حالا یک رمز ارز جعلی باقی مانده.با تعداد زیادی مالباخته و کلاهبرداری.که حجم آن به حدود 4500 میلیارد تومان میرسد. کارشناسان از افزایش کلاهبرداریها در ارزهای دیجیتال میگویند.و در خصوص مخاطرات سرمایهگذاری در این ارزها هشدار میدهند. ابهامات درباره ارزهای دیجیتال همچنان زیاد است.و مشخص نیست رمز ارز بعدی که قرار است ناگهان ارزش خود را از دست بدهد کدام یک خواهد بود.